De Zaete blok C te Yerseke

Reimerswaal - Yerseke
Actueel aanbod

€ 259.000,- tot € 639.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 220m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Op een zeer bijzondere plek, aan de oever van de Oosterschelde vindt u het appartementencomplex de Zaete. Residentie de Zaete biedt fabuleuze uitzichten en ligt middenin het gezellige Yerseke.

De architectuur van deze appartementen is passend bij de omgeving. De uitspringende balkons en de verschillende daken geven de Zaete haar uitstraling. Wat direct opvalt is de toepassing van veel glas. Alle appartementen zijn voorzien van een schitterend balkon die uitkijken op zee.

Het totale complex is voorzien van een ruime parkeerkelder met garages en parkeerplaatsen, afgesloten middels een elektrisch afsluitbare poort. In diezelfde kelder hebben alle appartementen een eigen berging. Het gebouw heeft een fraaie en lichte entreehal met lift.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Zaete blok C te Yerseke
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs
€ 259.000,- tot € 639.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Reimerswaal.

Aanmelden